Pestopanerad torskfilé
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram fisk (torsk eller annan) per person (det gick otroligt nog åt!) – alltså 800 gram för 4 personer 1 burk god pesto (eller hemgjord – recept finns på den här länken: http://katinkaskitchen.com/?p=13057)
  • 2 ägg, uppvispade
  • 1-2 dl mjöl (vete eller råg)
  • salt och peppar
  • 1-2 dl olja till stekning (jag steker fiskfiléerna i djupt med olja men inte så mycket som till fritering)
  • 2 dl (1 burk) crème fraîche
  • 1/2 -1 citron
  • 2-4 msk chilisås
  • salt och peppar efter smak
  • efter smak
  •  
  • Gör så här

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.