Skulle tro att det säljs mer tunnbröd i dag just för att de kan användas till så mycket. Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden
saucisson), gott bröd, philadelphiafyllda inlagda minipaprikor (mycket billigare än att köpa färdigfyllda) och så en bakad camembert att doppa brödet i
Jag har njutit av hembakat vörtbröd, inlagda sillar, knäck, skumtomtar, portvin och mycket annat. Det betyder också att arbetet med planeringen är gjord och det kommer att gå mycket smidigare den här gången
Jag försöker tänka logiskt, men tvivlar och köper därför ofta för mycket. -Paella. Att beräkna hur mycket som ska gå åt, utan att just överkompensera, är helt avgörande och förmodligen den svåraste uppgiften
9 dl kycklingbuljong + 5 dl varmt vatten beroende på hur mycket riset behöver. Jag får fortfarande en hel del frågor om varför man ska skaffa en stekhäll när man redan har en grill
PaellaEn klassisk rätt där det finns lika många recept som matlagare. Lägg till eller dra ifrån som du själv önskar – musslor, kräftor, med eller utan chorizo
Vi använder inte saffran särskilt mycket i mat här uppe i Norden mer än i lussebullarna men det används till många olika maträtter däribland just paella
Låt paellan bli varm. Skala och hacka löken. Fräs den med saffran i en gryta med olja på medelvärme. Tillsätt ris och vatten, och låt sjuda på svag värme i ca 20 minuter
I helgen gjorde pappa en fantastiskt god middag - spansk Paella. När vi var på semester i Italien köpte vi en paellapanna som man kan ha på grillen, blanda annat till att göra paella men man kan även laga andra saker på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.