Jag blev så inspirerad av helgens smoothietillverkning att jag självklart ville börja fler dagar med nyttig grön smoothie, te och en god smörgås till frukost
Nu är surdegenförhoppningsvis redo att bakas med. Vatten och mjölmängden behöver inte vara exakt, det viktiga är att du i slutändan får enkonsistens som liknar en tjock pannkakssmet
Jag tycker helt enkelt att det är något av det bästa man kan äta till middag, i synnerhet nu, när det milda hösvtädret slutligen börjat ersättas av mer vintriga temperaturer
Vispa ihop alla ingredienser, smaka av med flingsalt. Vid servering, skeda upp i portionsskålar, stick ned ett salladsblad och dekorera med skivad röd chili
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
För någon vecka sedan fick vien inbjudan till middag hos våra vänner Linn och Martin och i denna fanns vissa antydningar om att matresan skulle gå till Mexico med omnejd
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Med hjälp av detta receptet kan du sedan ge dig på några av mina Surdegsbröd eller söka vidare på nätet och hitta just det Surdegsbrödsrecept som du är sugen på
Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsbord en vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.