Forma degen i långpannan. Häll fyllningen på degen. Pajdeg. Pajdegen skall vila i kylskåpet i 30 minuter. Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen
Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg. 4 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 g rumsvarmt smör1,5 dl mjölkSätt ugnen på 225 grader
Pajdeg. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg
Ibland kan ju pajdegen bli degig (riktigt äckligt) Receptet kommer här. Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Blanda alla ingredienser till pajdegen i t. Lägg degen i plastfolie och ställ kallt minst en timme. Tryck ut pajdegen i en pajform, gärna med lite högre kant
Pajdeg. Deg. Jag gjorde en tacopaj med 3 olika fyllningar, köttfärs, tacosalsa och en krämig topping. Blanda ihop degen och tryck ut i en pajform och förgrädda i 10 min på 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.