Blanda en glasyr av florsocker och vatten. Florsocker blandat i Vatten. 2 dlFlorsocker blandat i Vatten. Grädda i 200 grader 30 min. Skär i 5x5 cm rutor
Ös köttet med buljongen under stektiden. Tillsätt grädde och låt koka till simmig konsistens. Värmärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Där fanns otroligt många rätter att välja mellan och maten var klart bättre än jag väntat mig. Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid
)Men visst har även denna tiden sin tjusning, eller hur. Skönt, nu behöver vi inte oroa oss för att vi hade tagit fel på årstid, det är verkligen hösten som ärhär
Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.