Coda alla Vaccinara är en oxsvansragu från Rom som ursprungligen gjordes av Slaktare. Marcella Hazan har ett recept i The Essentials of Classic Italian Cooking som jag har gjort ett par gånger med lyckat resultat
Hoppas ni haft en mysig jul allihop. Själv har jag firat med familjen. Jag brukar alltid göra lite nya smaker på sill varje år och detta året gjorde jag Wasabi sill och en Brantevikssill
När det blir varmare ute blir jag mindre sugen på att ställa mig och koka gröt på morgonen. För nåt år sen var "overnight oats" eller "oats in a jar" en hypad frukost på sociala medier, men det är först nu som jag fallit för den
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
lammfärsbiffar till valborg kanske. Det var liksom upplagt för grillning av dessa lammfärsbiffar i helgen, då aprilvädret plötsligt visade sin sida med världens hagel/regnskur