Du kan äta den med lite smör och ost på. Här är recept på Tortillabröd, glutenfritt- och mejerifritt. Baka brödet en plåt i taget med bakpapper på i 10 minuter
Häll degspadet i assistent/bunke och arbeta ner de torra ingredienserna med degkrokar tills degen släpper från kanterna den är ganska lös och kladdig här
Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. Bullar till fikat är en riktig klassiker. Senast jag bakade gjorde jag en ny variant av snurror, som jag fyllde medvaniljkräm, smör, socker och mald vaniljstång
Här är min mormors recept som gör att alla kan vara med på lika villkor vid fikabordet. Man ska för Guds skull inte behöva vara utan bullar bara för att man äter glutenfritt
*50 g jäst smulas och röres i en kopp tillsammans med. *2 ägg och blanda, häll detta i marg&mjölblandn och vispa degen rejält med elvisp. Rulla ihop till en lång rulle med hjälp av det gladpack som det är utkavlat på, dela i 20 bitar och fördela i stora (breda) bullformar
Glutenfritt bröd som smakar bra tycker jag är så extremt svårt att hitta i butikerna. Inlägget Glutenfria bullarmed rödbeta dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén
Forma bullarmed blöta händer. Hemligheten till att få riktigt bra glutenfria bullar eller bröd, är att hitta något som ger samma härliga struktur som gluten
Vispa grädde och bygg ihop dina semmelwraps medvaniljkräm, grädde och massa florsocker på toppen. Jag freestylade med receptet så den blev lite hård i konsistensen (kanske för mycket mjöl
Vanliga bullar som jag spritsade vaniljkräm i. Förut bakade jag vaniljbullar ganska ofta och de var supergoda nybakade men jag tyckte inte att de gick så bra att frysa
Låt dig INTE skrämmas av ett långt blogginlägg eller mycket text, det är en tårta med en del olika moment, men ta det steg för steg och läs igenom allt innan du sätter igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.