Kika gärna in i morgon så får du se vad man kan göra när det inte blir riktigt som man tänkt sig. Men ibland kan man ju faktiskt vilja ha ett lite ljusare bröd, t ex till en förrättssmörgås eller somtillbehörtill en sallad eller soppa
Smula jästen i en bunke och tillsättvatten, olivolja och honung. Det bästa med formfranska är förutom att det ärjättegottatt äta nybakat, så är det dessutom väldigt gottattrosta
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 1baconGör så här. Dela degen i 2 delar och kavla eller tryck ut 1 del i taget på ett lätt mjölat bakbord till en rektangel ca 30×15 cm. Skär ca 2 cm breda strimlor. Grädda dem mitt i ugnen cirka 10 minuter tills de fått fin färg
Det här glutenfria formbrödetär verkligen ett bröd som i alla fall min mage mår bra av, och som hjälper tillatt kicka igång den när den någon gång emellanåt sätter sig på tvären
Något somär vansinnigt gott och lika vansinnigt lätt att göra, är hemmagjord pesto. Det är dessutom perfekt mat att laga när man kommer hem från jobbet, det går snabbt och lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.