Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Detta är en elegant men enkel bröllopstårta i vitt med ljust rosa rosor den består av chokladbottnar fyllda med en hallonmousse och vit choklad spacklad med marängsmörkräm och täckt med extra vit marsipan
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Tillbaka till bröllopstårtorna, det var ju en tårta som var speciell så jag börjar med den, egentligen är det ganska självklart, den är nämligen vegansk, och visst ska det alltid finnas ett sådant alternativ till varje tårta
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Vispa sedan upp det med elvisp till en maräng. Om man vill kan man pensla bottnarna med lite mjölk utblandat med en gnutta vaniljsocker
Dagens bakning är avklarad, söta lilla Hjalmar ska fira sin första födelsedag med tårtor. Nu har jag begett mig mot eftermiddagshäng tillsammans med min tidigare jobbarkompisar
Här kommer jag visa dig hur du gör stora rosor med det lilla extra. Det underlättar otroligt mycket om knopparna är helt torra när man börjar med själva rosen
Lägg ihop bottnarna med grädde och frukt mellan varje lager. Fyll det översta lagret med nougat. Lått det smälta på medelvarm platta tills det är ljusbrunt
Nu har jag min svägerska och alla barnen på besök, och jag ville överaska dom med ett litet bakverk. -) så jag gjorde rosa cupcakes med spritsade rosor på
Tårtan dekorerade jag med handgjorda rosor steg för steg hittar du (här). Därefter spacklade jag tårtan med swiss maräng smörkräm, både steg för steg och recept hittar du (här)
Här önskades det en vit och stilren design med, pärlmönster, champagnefärgade band, rosor, dahlior, listianthus-knoppar och deras logga från inbjudningskortet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.