Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
En mycket trevlig kväll blev det igår med god mat och dryck, mycket prat, och lekande barn tills två av dem däckade i ett rum och våra två kom och satt hos oss i soffan en stund innan vi cyklade hemåt
Till nyår fixade jag till den här enkla förrätten som trots det enkla har fest och glam över sig. Den här förrätten passar förstås inte bara på nyår utan när som helst
Finhacka rödlök & dill. Låt kräftstjärtarna rinna av & hacka i lite mindre bitar. Rör ihop med Ph-osten. Bred lite margarin på varje tunnbröd & fördela sedan röran på dom
En trerätters middag blev det i vanlig ordning och i början var det tänkt att vi skulle köra samma meny som förra året, men jag ändrade mig för någon vecka sedan
Förra veckan hade vi mina svärföräldrar på besök och bjöd på trerättersmiddag. Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
Vad säger ni om den här förrätten. Enkel och smidig att göra, vi äter den ofta hemma hos oss. Avokado innehåller nyttiga fetter, antioxidanter, A-vitamin, betakaroten och fler viktiga näringsämnen
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Efter förrätten så hugger vi in på varmrätten, rimmad torskrygg som ugnsbakats med lite brynt smör och serveras med en god och galet lättlagad gräslökshollandaisesås och picklade rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.