Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa med räkor efter tycke, kassa och smak. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Krydda med salt och citronpeppar. Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Vi körde med en bit lax, men den funkar bra till andra rökta simmare också. Men de där gråtunga, jämntjocka molnen har skingrats under eftermiddagen och solen syns nu lysa från en knallblå himmel - underbart är det
Fläsk, fisk, fågel, grönt. Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.