Servera med en god sallad. Varmamackormedchampinjonstuvningoch ädelostfranskbrödpersiljevitlökssmörchaminjonstuvning (champinjoner, grädde, mjöl, smör, salt och peppar)ädelostostBred smöret på mackan
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Här kommer ett recept på varmamackor i alla fall. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.