Jag gillar verkligen morotskaka. Det är något med den där saftiga bottnen, den syrliga toppingen och den härliga kanelsmaken som passar så fint mot philadelphiaosten i glasyren
Nu mina kära vänner, låt mig presentera världens godaste croissant. Det finns många olika versioner på croissant, men nu har jag hittat den bästa och godaste
Skala och tärna potatisen. Hacka och bryn löken i en gryta. Tillsätt vatten, buljong, tomatpuré, sambal oelek, potatistärningarna och körvel och koka upp
1. Fräs champinjoner, paprika och vitlöken mjuka i olivoljan. 2. Slå på vattnet och lägg i buljongtärningen, smaka sedan av med salt, peppar och strösockret
Tacos verkar ju tillhöra standardrepertoaren när det gäller svenskt fredagsmys. Men hur gör man om man vill ha ett mättande, och varmt, vegetariskt alternativ
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Mamman i den här bloggen har svårt att hålla sig från skogen i dessa tider. I år finns det ju gott om gula kantareller och då passar jag på att fylla på lagret