Porterkött
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg
  • högrev av nötkött eller älg
  • 4 st
  • vitlöksklyftor, pressade
  • 4 cm
  • färsk ingefära, riven
  • 1 dl
  • tomatpuré eller chilisås
  • 1 msk
  • fransk senap
  • 1 st
  • röd spansk peppar, skivad
  • 1 dl
  • soja
  • 2 msk
  • balsamvinäger
  • 1 st
  • gul lök, skivad
  • 1 bit(ar)
  • hel kanel
  • 15 st
  • svartpepparkorn
  • 3 dl
  • porter
  • ½ dl
  • madeira
  • stekskyn från grytan
  • 1-2 dl
  • grädde valfri fetthalt men kokbar
  • salt, maizena, smör till stekning
  • till servering: vinbärsgelé, saltgurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.