Idag står det tvättstuga på schemat, inget upphetsande alls men ett nödvändigt ont. Så raskt över till något mycket mer upphetsande, nämligen förrätten vi njöt av i lördags innan fläskfilén och kantarellsåsen gjorde sin entré
Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. De har liksom smakat för mycket… rödbeta. Men efter att ha ätit en väldigt god rödbetspaj och de här chèvregratinerade betorna så tar jag tillbaka allt
Sätt ugnen på 200 grader - vanlig eller varmluft. Skala och skölj betorna. Skär betorna i lika stora bitar förslagsvis klyftor (6 klyftor per beta), 1 cm breda skivor eller 2x2 cm kuber
Har ni sett de färdigkokta vacuumpackade rödbetorna som äntligen kommit till vissa grönsaksdiskar. jag brukar köpa dem när vi är utomlands på semester och har saknat dem här hemma
UGNSROSTADE RÖDBETOR MED FETAOST OCH ROSMARIN (CA 4 PORTIONER)DU BEHÖVERCa 1 kg ekologiska rödbetorOlivolja till formen1-2 paket fetaost, ekologisk (gärna från get)½ kruka färsk rosmarinFör en mer lyxig variant. UGNSROSTADE RÖDBETOR MED FETAOST OCH ROSMARIN (CA 4 PORTIONER)DU BEHÖVERCa 1 kg ekologiska rödbetorOlivolja till formen1-2 paket fetaost, ekologisk (gärna från get)½ kruka färsk rosmarinFör en mer lyxig variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.