Eftersom jag hade lite ingredienser kvar sen jag gjorde lakritsfudge och bananfudge förra veckan så blev det till att använda lite "rester" och göra en egenkomponerad fudge
Läs gärna receptet på Ljusa Baguetter innan du startar ditt bak. Att baka glutenfritt kräver lite annan teknik då degen blir lösare än till vanlig bröd
Tja. vad säger man. frukost, mellis, middag. Nja, snarare dessert skulle jag vilja kalla det. Helt underbart med dessa fluffiga plättar, syrligheten från hallonen och sötman från lönnsirapen
Jag körde varmluft 200 grader så mina blev färdiga efter 14 minuter. Hittade dotterns presentbok om muffins kvarglömd i bokhyllan och fick inspiration att experimentera
Ett riktigt gott och nyttigt morotsbröd25 g jäst5 dl fingervarmt vatten2 tsk salt2 msk matolja 2 morötter (fint rivna) 1 dl krossade linfrön2 dl havregryn2 dl grahamsmjöl9 - 10 dl vetemjöl Smula jästen och rör ut den med lite av vattnet