Mos:Koka potatis och selleri i osaltat vatten ca 25 min och häll sedan av vattnet.
Pressa potatis och selleri och tillsätt Milda Mini Mat 7 % och parmesan. Smaka av med salt och peppar och strö över rikligt med finhackad färsk gräslök.
Gryta: Skär bort senor och fett från filén och skär den i två delar på längden och skär den sedan i skivor. Bryn köttet i Milda Culinesse. Tillsätt svamp, purjolök och vitlök och låt steka med ett par minuter.
Tillsätt vatten, buljong och Milda Mini Mat 7 % och låt sjuda under lock på svag värme ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Tillsätt svampen och låt den fräsa med i några minuter. Börja med potatisen. eller blandad svamp. Tvätta potatisen noga med en borste och skär i klyftor
Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan. Låt svampen rinna av. Rör ner mjölet och späd med porter. Fräs purjolök och svamp i smör i en traktörpanna
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Salt & peppar. Häll sedan över detta i pannan med fläskfilé. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Låt grytan puttra i några minuter och tillsätt sedan bacon- och svampfräset. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.