Putsa köttet och skiva det i ca 1 cm stora skivor. Hetta upp matfettet i en stekpanna.
Tillsätt vitlöken och fräs det någon minut. Tillsätt köttet och bryn det i matfettet.
Ansa svampen. Dela champinjonerna och behåll kantarellerna hela om de inte är för stora. Tillsätt svampen till köttet och låt blandningen fräsa ett par minuter.
Tillsätt Milda cuisine fraiche, buljong, peppar och timjan och låt rätten småkoka ca 6 minuter. Smaka av med salt.
Koka under tiden pastan. Servera pastan med såsen och strö över lite finhackad persilja
Sätt ugnen på 225°C. Skala potatisen. Skär den i ca 3 mm tunna skivor eller skiva den i matberedaren. Lägg halva potatismängden i en smord ugnssäker form
Putsa och skär köttet i bitar, ca 3x3 centimeter. (Släng inte benen). Skala lök och morötter. Skär morötterna i 2 centimeter stora bitar och klyfta löken
Häll vatten i en kastrull eller gryta och låt det koka upp. Skrapa köttet och ta bort ev senor. Skär sedan köttet i stora grytbitar och lägg det i det kokande vattnet
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Jag älskar hemmagjord pizza och har länge använt mig av ett degrecept från Annas mat. Det är ett mycket bra recept, men jag kände att det var dags att prova något nytt,
Skala och hacka löken grovt. Bryn färs och lök i matfettet i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Dela champinjonerna i fjärdedelar och bryn dem i matfett
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Se där en krämig och god sås på ett kick. Krämigt och gott. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. 1 msk krämig balsamicosås. 1 msk krämig balsamicosås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.