Fyll muffinsformarna till hälften med smet. Vispa äggen och sockret till ett skum. Tillsätt mjöl, bakpulver, salt, riven choklad, det smälta margarinet och blanda till en tjock smet
När kakan svalnat - strö rostade mandelspån över och pudra ev med lite florsocker. Finfördela matfettet i mjölblandningen med en gaffel till en smulig massa
Tårtan kan också garneras med andra bär eller skivade bananer och kiwi. Vispa Milda Visp, klicka eller bred ut den på tårtan och garnera med sköljda, rensade jordgubbar
Låt krämen svalna och smaksätt med citronsaft och -skal. Garnera med mandelspån. Lägg mjöl, socker och matfett i en matberedare och kör till en grynig massa
Ta ut och låt vila i några minuter, serva sedan med Milda Vaniljvisp. Skala och tärna äpple grovt, blanda ner övriga ingredienser och blanda väl (det kommer att släppa vätska)
Vispa margarin, socker och citronskal poröst med elvisp. Tillsätt dem tillsammans med citronsaften. Tvätta citronen och riv av skalet på ett zestjärn eller rivjärn