Rödvinbärspaj
Milda.se
Milda.se

Rödvinbärspaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3½ dl vetemjöl
  • 200 g Milda mat & bakmargarin
  • ½ dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk salt
  • 1 st äggula
  • 500 g kvarg
  • 2 dl florsocker
  • 2 msk Maizena majsstärkelse
  • 2 dl rödvinbärspuré
  • mixade från färska vinbär
  • 2 st ägg
  • 2½ dl Milda Vaniljvisp

Beskrivning

    Blanda alla rumsvarma ingredienser som ingår i bottnen till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Låt den vila i kylskåp i ca 30 minuter.

    Förgrädda botten i ugn vid 215°C under 8-10 minuter.

    Rör runt de röda vinbären i socker. Blanda ner majsstärkelsen, äggen och de röda vinbären i kvargen. Vispa Milda Vaniljvisp till en porös smet. Blanda smeten i kvargblandningen. Bred ut fyllningen på bottnen. Grädda i ugn ytterligare 15-20 minuter, eller tills ytan har fått en vacker brun färg.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.