Milda mat- & visp med lite rivet limeskal är gott till. Rör ner äggen och Milda. Häll smeten i smord och mjölad (eller bröad) form med löstagbar botten
Riv äpplena och blanda med socker, kanel och riven mandelmassa. Kavla ut den frysta smördegen till två gånger sin storlek och lägg i en pajform med låg kant
Smält Milda och tillsätt hälften av den vita hackade chokladen. Tillsätt den smälta Milda-och chokladblandningen och vänd ner vetemjöl, hälften av hallonen samt hälften av den återstående chokladen
Nästa lager gör du med pannkaka, chokladsås och Milda Visp. Dekorera med dina favoritbär och servera. Häll Milda Culinesse i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Vispa margarin, socker och vaniljsocker poröst med elvisp. Häll chokladsmeten över den ljusa smeten och rör ihop de två smetarna slarvigt med några få tag så man ser färgskillnaderna
Smält chokladen medMilda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda saltet med mjölet. Skär upp brownien när den har svalnat något och servera medMildas hemgjorda glass