Dessa underbara, fullspäckade, kladdiga chokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
Riktigt ljuslila & matchar de söta formarna från Kalasform. Maffiga chokladmuffinsmed banan & choklad Dessa söta små formar (chokladformar dock) hittade jag på Dollarstore
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott. Smält smöret och bryt ner chokladen. Vispa ägg och socker pösigt och rör sedan ner det i chokladsmöret
Ha i mjöl, bakpulver och vanlijsocker, chokladpluvret och grädde, vispa tills det blir en smet. Bryt bitar av chokladen och lägg en bit av choklad på muffins
Här kommer receptet på chokladmuffinsmed bitar av vit choklad. Riktigt goda chokladmuffins, som vi lyckades ta ut i rätt tid för den där sega mjuka kärnan i mitten
Tweet Pin It Skriv utVi hade en rätt regnig söndag igår och det brukar leda till att vi lägger lite extra tid i köket, vi passade därför på att testa ett par chokladmuffinsmed vit- och mörk choklad som vi länge funderat på att göra
Servera med grädde och jordgubbar. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant 24 cm i diameter. Strö över hackad choklad och grädda i 20 minuter. 50 g ljuschoklad
Häll den varma grädden, lite i taget – ungefär som om du skulle göra en majonnäs i den smälta chokladen samtidigt som du rör kraftigt med en slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.