Latmajas bröd
Milda.se
Milda.se

Latmajas bröd

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 180 g vetemjöl
  • 180 g grahamsmjöl
  • 1 tsk salt
  • ¾ tsk bikarbonat
  • 1 tsk stött fänkål
  • 2 msk mörk sirap
  • 1 dl solrosfrön
  • 3 dl filmjölk
  • ½ dl Milda flytande margarin

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175°c. Blanda i en bunke ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, bikarbonat, fänkål, sirap och solrosfrön.

    Häll över filmjölk och Milda flytande margarin. Rör samman till en kladdig deg. Häll degen rakt i en smord brödform som rymmer 1-1½ liter.

    Strö över lite extra solrosfrön. Grädda genast i mitten av ugnen ca 40 minuter

    Stjälp upp brödet på ett galler och svep en handduk om och låt svalna.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.