Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg. Tryck ut blandningen i en ugnsfast form med löstagbar kant, täck enbart botten. Grädda i ugnen i ca 8-10 min.
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt Crème Bonjour Naturell och fortsätt vispa lite till. Sänk värmen till 175 grader. Skölj citronen och riv citronskal. Blanda i skal, juice och salt i fyllningen. Häll fyllningen i formen och grädda i ca 45-60 min. Tänk på att den kan se lite lös ut men att den stelnar när den kallnar. Låt svalna innan toppingen läggs på.
Vispa ihop Milda mat & visp 26%, florsocker, O´hoj Chokladsås och ev lite pepparmyntsolja. Spritsa på toppen av kakan. Garnera gärna med riven choklad och färska bär.
Cheesecake på browniebotten, blir ca 10-15 bitarBotten. Nu är det dags att skriva igen. Oj så jag hunnit baka men jag har glömt fota eller bara gjort repriser
Bakverk och foto Madame Edith______________________________________________________Fler recept på cheesecake hittar du HÄRFler recept med choklad hittar du HÄR
Tänkte att ni skulle få tal del av receptet på den frusna cheesecake med daim som jag gjorde inför tjugoårsfestligheterna i söndags, Det var dottern som hittat receptet i Jennys matblogg och tyckte den lät så god att hon ville ha den som sin födelsedagstårta
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varm choklad
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
En cheesecake som varken är ugnsbakad eller fryst. Just denna cheesecake består av en botten av digestivekex, smör och kokos, ovanpå den tärnad mango och en krämig vit chokladfyllning
Har bloggat om detta recept för länge, länge sedan, men det har ju blivit så enkelt att göra den här, nu när det går att köpa färdig karamelliserad mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.