Minikebab med fetaost
Milda.se
Milda.se

Minikebab med fetaost

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 50 g fetaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ tsk salt
  • 1 krm Svartpeppar
  • grovmalen
  • ½ krm Vitpeppar
  • malen
  • 1 ägg
  • 35 g marinerade soltorkade tomater
  • 2 msk Sesamfrön
  • 3-4 cocktailtomater

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200°C. Blanda ihop färs, smulad/tärnad fetaost, pressad vitlök, ägg, salt, peppar och finhackade soltorkade tomater.

    Blötlägg små träspett i kallt vatten 15 - 20 minuter. Forma färsen till avlånga järpar och stick träspetten igenom dem, strö sesamfrön över.

    Lägg spetten på ett galler och stek mitt i ugnen i 12 - 15 minuter. Vänd på spetten efter halva tiden. Garnera spetten med en liten tomatklyfta på toppen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.