Häll i margarinet i en tjockbottnad kastrull. Vispa ner vetemjölet. Vispa ner all mjölk på en gång, tänk på att margarin och mjölblandningen inte ska vara för varm när det görs, tillsätt därefter milda mat
Detta är tänkt som en huvudrätt, kanske med en sallad till. Vill man servera risotton som tillbehör till t ex kyckling räcker receptet till 6-8 portioner
Ta ur alla frön ur pumpan, men spara dom. Skär pumpan i grova bitar. Skala och hacka löken. Häll Milda Culinesse i en tjockbottnad kastrull eller gryta
Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, oregano och bakpulver i en bunke. Vispa i en annan bunke ihop ägg, flytande Milda och filmjölk
Sätt ugnen på 225°. Tvätta och borsta potatisarna, pricka dem lätt med en gaffel. Torka av potatisarna och lägg dem på en bädd av grovt salt i en långpanna
Häll matfett i en tjockbottnad kall kastrull. Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna försvinner
2 msk Milda mat &bakmargarin. Skala, klyv och skär löken i tunna skivor. Lägg Milda i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Skala och skiva potatis och lök. Snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Lägg Milda i en tjockbottnad gryta och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Sätt ugnen på 175°C. Halvera squashen och skrapa ur innehållet så att ½ cm ut mot kanten blir kvar. Skala och hacka lök och vitlök och fräs tillsammans med inkråmet i matfett tillsammans med tomaterna i ca 3 minuter