Lätt fisk i ugn
Milda.se
Milda.se

Lätt fisk i ugn

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g färsk eller fryst torskfilé
  • ½ tsk salt
  • ½ dl finhackad dill och gräslök
  • 25 g Milda mat och bakmargain i folié
  • 1½ dl apelsinjuice
  • 1 tsk konc hummerfond eller ½ fiskbuljongtärningg

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200°C.

    Halvtina fisken om den varit fryst, skär den lite på snedden i bitar och lägg den i en smord ugnssäker form, salta.

    Finhacka dill och gräslök och strö det över fisken.

    Skiva Milda i tunna skivor med osthyvel och lägg dem på fisken.

    Blanda apelsinjuice med fond/buljongtärning och häll det runt fisken.

    Grädda fisken i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Servera med kokt eller pressad potatis och gärna Mildafrästa squashstrimlor till.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.