Torsk gremolata
Milda.se
Milda.se

Torsk gremolata

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g djupfryst torsk eller sej eller kolja
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • malen
  • 1 citron
  • rivet skal
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • ris och broccoli

Beskrivning

    Sätt ugnen på 150°C. Lägg det tinade fiskblocket i en smord ugnssäker form. Salta och peppra över fisken.

    Skrubba citronen i varmt vatten och finriv skalet. Blanda finrivet citronskal och hackad persilja fördela över fisken.

    Ringla lite flytande Milda.

    Sätt in mitt i ugnen, ca 45 minuter. Servera fiskrätten med nykokt ris och lättkokt broccoli.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.