Ungsbakad torsk med röd curry
Milda.se
Milda.se

Ungsbakad torsk med röd curry

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk röd currypasta
  • 3 msk Milda flytande margarin
  • salt
  • peppar
  • 4 torskfiléer
  • 1 lök
  • tärnad
  • 2 vitlöksklyftor
  • tärnade
  • 100 g färska champinjoner
  • skivade
  • 100 g körsbärstomater

Beskrivning

    Sätt på ugnen på 200 grader

    Blanda samman röd currypasta med 2 msk margarin i en skål. Smaksätt med salt och peppar.

    Lägg torskfiléerna i en smord ugnssäker form. Pensla över curryblandningen över torskfiléerna.

    Häll Milda flytande margarin i en stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget). Lägg i lök,vitlök och champinjoner när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Stek i 3-5 min, eller tills grönsakerna har mjuknat. Häll därefter grönsakerna över torskfiléerna.

    Toppa torskfiléerna med körsbärstomaterna.

    Grädda alltsammans i mitten av ugen i 20-25 min. Kontrollera att fiskköttet är vitt och faller lätt sönder.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.