Skala räkorna. Häll av musselspadet och spara det. Skala och hacka lök och vitlök.
Klyv, kärna ur, skölj och hacka paprikorna. Häll matfett i en kall gryta. Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när luftbubblorna försvinner.
Lägg i lök, vitlök och paprika och mjukstek på medelvärme, låt curryn fräsa med.
Tillsätt paprikapulver, krossade tomater, chiliketchup och musselspad. Koka under lock på svag värme i ca 10 minuter. Smaka av med Milda Mat.
Blanda i räkor och musslor, låt allt bli genomhett. Skaldjuren blir sega om de kokar! Smaka av med salt och peppar. Strö persilja över vid servering. Bjud nykokt ris till.
Ingredienser 1 kycklingfilé1 liten gul lök1 liten röd paprika1 bit aubergine1 tsk margarin½ tsk curry1 krm salt½ krm grovmalen svartpeppar3 msk crème fraiche1 stort tortilla bröd Gör så här Skär kycklingfilén i strimlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.