1. Skala och skiva palsternackorna i grova bitar. 2. Häll Milda flytande margarin i en stor kastrull (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget)
Ta ur alla frön ur pumpan, men spara dom. Skär pumpan i grova bitar. Skala och hacka löken. Häll Milda Culinesse i en tjockbottnad kastrull eller gryta
Skala potatisen och skär den i stora klyftor. Koka upp vatten och låt klyftorna koka i 3 minuter. Häll av vattnet och torka potatisen noga i en handduk
2 msk Milda mat &bakmargarin. Skala, klyv och skär löken i tunna skivor. Lägg Milda i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Skala och skiva potatis och lök. Snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Lägg Milda i en tjockbottnad gryta och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Sätt ugnen på 175°C. Halvera squashen och skrapa ur innehållet så att ½ cm ut mot kanten blir kvar. Skala och hacka lök och vitlök och fräs tillsammans med inkråmet i matfett tillsammans med tomaterna i ca 3 minuter
Vänd ner Milda Cuisine Vitlök & Örter i soppan. 1½ dl Milda Cuisine fraiche Vitlök & Örter. Häll margarin i en kastrull och låt löken fräsa tills den blir gyllengul
Koka upp balsamvinäger och socker med finhackad chili. Låt dressingen sjuda under lock ca 15 minuter. Skala och strimla rödlök och strimla rödkål, lägg i en skål