Belöningsfilé med kantareller
Milda.se
Milda.se

Belöningsfilé med kantareller

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 70 g bacon
  • 500 g kantareller
  • ½ purjolök
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 2½ msk Maille dijon senap
  • 1½ tärning   Knorr mörk oxbuljong
  • 2½ dl Milda mat 15 %

Beskrivning

    Skär fläskfilén i bitar och svampen och baconet i mindre bitar.

    Börja att steka svampen i Milda flytande. Stek därefter baconet knaprigt och lägg åt sidan. Stek sist köttet.

    Strimla purjolöken och lägg den i pannan tillsammans med köttet.

    Tillsätt svamp, senap och buljong och Milda Mat. Blanda och låt puttra ett par minuter.

    Smaka av med salt och svartpeppar.

    Strö över det knappriga baconet och servera med klyftpotatis och en fräsch sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.