Filippinsk fläskfilé
Milda.se
Milda.se

Filippinsk fläskfilé

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 2 gula lökar
  • grovhackade
  • 4 dl vatten
  • 2 st Knorr Fond du Chef beef
  • 1 röd paprika
  • tärnad
  • 1 grön paprika
  • tärnad
  • 1 st vitlöksklyfta
  • hackad
  • 2½ dl Milda Mat
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • malen

Beskrivning

    Putsa filén och skär den i ca 1½ cm tjocka skivor. Bryn köttskivorna i matfett på medelstark värme i en stekpanna. Lägg dem åt sidan.

    Fräs löken i margarin på svag värme i en gryta. Tillsätt vatten, Fond du Chef, paprikatärningar, vitlök och Milda Mat. Låt grytan småkoka i ca 5 minuter.

    Blanda ner fläskfiléskivorna och låt allt puttra samman ca 5 minuter. Smaka av grytan med salt och peppar.

    Servera grytan med kokt ris och sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.