Färsbiffar med fetaost och rödbetor
Milda.se
Milda.se

Färsbiffar med fetaost och rödbetor

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g nötfärs
  • ¾ tsk salt
  • 1 ägg
  • 2 msk Milda Mat
  • 1 dl tärnad fetaost
  • ½ dl tärnade inlagda rödbetor
  • 1 krm svartpeppar
  • malen
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • kokt potatis
  • 2 msk färsk strimlad basilika
  • ¾ dl Matlagnings yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk limesaft
  • salt
  • svartpeppar
  • malen

Beskrivning

    Blanda färsen ordentligt med salt och ägg. Tillsätt Milda mat, fetaost, rödbetor och svartpeppar.

    Forma till 4 st ca 2 cm tjocka biffar. Häll matfett i en stekpanna och ställ in plattan eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i biffarna och stek dem ca 4 minuter på varje sida.

    Blanda basilika med matlagningsyoghurt. Pressa i vitlök och smaksätt med lime, salt och peppar. Servera biffarna med kokt potatis och basilikatopping.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.