Ta upp filéerna och låt vila på en tallrik medan du gör soppan. Tillsätt Milda Mini Mat 7 % och låt soppan koka upp. 2 1/2 dl Mini Mat 7% eller Milda Mat 15%
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs. 2 1/2 dl Milda Mini Mat 7% eller Milda mat 15%
Blanda alla ingredienser till marinaden och häll i en fryspåse med den strimlade kycklingen. 4 msk tomatpuré. 2 1/2 dl Milda Mini Mat 7% eller Milda Mat 15%. 4 port basmatiris
Milda Fraiche (en klick på toppen). Koka vatten, buljong, vitlök, tomatpuré, hela persiljeknippan, lagerblad och timjan under lock ca 5 minuter. 2 msk tomatpuré
Värm upp matlagningsgrädde, margarin och mjölk. Koka potatisen på medelhög värme. 1½ dl Milda Mat. Klyv kycklingen i delar och skär bort vingspetsar och gump
Träd den marinerade kycklingen på grillpinnar och stek i Milda flytande margarin. Häll marinaden på kycklingstrimlorna, blanda och låt marinera ca 30 minuter. 1 påse frysta ärter. 2½ dl Milda Mat & Visp
Sätt ugnen på 175 grader. Bryn dem ca 1,5 minut på varje sida tills de har fin färg. Lägg över dem i en ugnsfastform och ställ in i ugnen ca 10-15 minuter tills de har en innertemperatur på 65 grader C. 1 påse frusna wokgrönsaker
Skär bort kanterna på brödet och skär det i tärningar. Lägg kalkonen på rygg och bind mitten av ett ca 2 m långt krymt bomullssnöre runt gumpen. Sätt ugnen på 175°C
Tillsätt sockerärtor och tomat, låt sjuda ytterligare i 2 minuter. 3 dl Milda mat. 1 dl vitt matlagningsvin. 30 g soltorkad tomat alt färska cocktailtomater
Häll matfett i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När matfettet slutat bubbla - lägg i grönsaksstrimlorna och fräs dem på svag värme i ca 3 minuter
Rör samman Milda Mat, curry, vatten, buljongtärning, Maizena Majsstärkelse till en sås. Lägg dem ovanpå rätten och ställ in i ugnen i ytterligare 5-10 minuter. 2½ dl Milda Mat