Slå över vatten och Milda Mat och tillsätt fiskbuljongen. Sätt ugnen på 175°C. Låt småkoka i 2-3 minuter. Slå blandningen över laxen och baka i ugnen i ca 20-25 min (använd gärna stektermometer, innertemperatur på 52-54°C är optimalt). 4 dl Milda Mat
Dela korven på längden, skär dock inte igenom, vik upp så det bildas två ”vägbulor”. 1 tomat. Värm upp en stekpanna och stek korven i Milda flytande margarin
Koka spagettin enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt Milda mat och låt koka upp. Tillsätt pressad vitlök ned i stekpannan tillsammans med delade körsbärstomater och låt de brynas på i 5 min. 400 g körsbärstomater. 250 ml Milda mat
Smaka av med tomatpuré och tabazco. 1-4 msk Slotts tomatpuré delikatess. Häll Milda flytande margarin i en stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget)
Sära på bitarna när kakan är helt kall. Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda samman. margarin, muskovadosocker, sirap, jordnötssmör och 0,5 dl havregryn i en djup stekpanna