Lättpannerad fisk med rödbetssalsa
Milda.se
Milda.se

Lättpannerad fisk med rödbetssalsa

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kokta rödbetor
  • finhackade
  • 8 vårlökar
  • hackade
  • 5-1 röd chilidrukt
  • hackad
  • 2 msk färsk mynta
  • hackad
  • 2 msk citronsaft
  • 6 msk Milda flytande margarin
  • salt
  • peppar
  • 4 Fiskfiléer utan skinn
  • t.ex sej
  • 5-1 dl vetemjöl

Beskrivning

    Rödbetssalsa: Blanda samman rödbetor, vårlök, chili, mynta, citronsaft och 5 msk margarin. Smaka av med salt och peppar.

    Häll vetemjöl på en tallrik. Pannera fiskfiléerna genom att vända dem hastigt i vetemjölet.

    Häll resterande mängd av Milda flytande margarin i en stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget). Lägg i de pannerade fiskfiléerna när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Stek fiskfiléerna 3-4 min på varje sida.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.