Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen. Värm ugnen till 200°C. Putsa fläskfilén och skär den i cm-tjocka skivor. Stek köttskivorna i Milda flytande margarin - några minuter på varje sida. Lägg över dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
Ansa champinjonerna, skiva dem och stek dem i Milda flytande margarin. Lägg den brynta svampen över köttet.
Under tiden som svampen steks: häll Milda Mat i en kastrull tillsammans med ädelosten. Låt stå på svag värme tills osten är smält. Det gör inget om den inte är helt smält.
Häll ostsåsen över fläskfilén och svampen. Sätt in formen i ugnen och gratinera tills den fått färg, ca 20 minuter.
Till kvällsmat blev det en mustig nötköttsgryta med salami och svamp medsmak av ädelost. Blanda ner crème fraîche och oliver precis innan servering och smaka av med salt och peppar innan du reder den med Maizena
Krämig fläskfilépasta. Smaka av med örtsalt, flingsalt och nymalen svartpeppar. Allt som är krämigt och därmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig
Häll av vattnet från pastan och blanda ner den i såsen, sväng runt och toppa med hackade valnötter. 1400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne eller liknande rörpasta svartpeppar och salt 3 dl grädde 100 g gorgonzola 1 dl skalade valnötter olja, att steka iBörja med att strimla ner fläskfilén i centimetertjocka skivor
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Många av er kanske rynkar på näsan när ni hör detta namn, men ni ska bara veta hur underbart aromatiskt och smakfullt det faktiskt är i jämförelse med andra mjölsorter
Smaka av med salt och peppar och servera med pasta och parmesanost. Putsa och skiva köttet. Stek köttet i en stekpanna smör på båda sidor tills det fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.