Fläskfilépasta med smak ädelost
Milda.se
Milda.se

Fläskfilépasta med smak ädelost

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • Milda flytande margarin till stekning och form
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • malen
  • 300-400 g champinjoner
  • färska
  • 2½ dl Milda Mat
  • 100 g ädelost
  • bandspagetti
  • sallad

Beskrivning

    Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen. Värm ugnen till 200°C. Putsa fläskfilén och skär den i cm-tjocka skivor. Stek köttskivorna i Milda flytande margarin - några minuter på varje sida. Lägg över dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.

    Ansa champinjonerna, skiva dem och stek dem i Milda flytande margarin. Lägg den brynta svampen över köttet.

    Under tiden som svampen steks: häll Milda Mat i en kastrull tillsammans med ädelosten. Låt stå på svag värme tills osten är smält. Det gör inget om den inte är helt smält.

    Häll ostsåsen över fläskfilén och svampen. Sätt in formen i ugnen och gratinera tills den fått färg, ca 20 minuter.

    Servera med nykokt bandspagetti och en sallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.