1-2 dl
vatten (beroende på om man vill ha en tunn eller tjock sås)
2 dl
Milda cuisine vitlök & örter fraiche
1-2 buntar
sparris (delad i 2-3 cm långa bitar)
½-1 dl
riven västerbottenost
spenat
ruccola eller vattenkrasse
valfri pasta
Beskrivning
koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Bryn fläskfilén i flytande margarin, salta och peppra efter smak.
Tillsätt vatten och Milda cuisine, sparris, låt koka ihop ca 5 minuter.
Tillsätt pastan och osten vänd försiktigt ihop, strö över ruccolan innan servering.
Tips: Färsk sparris kan man använda när man festar till rätten . Det går lika bra att använda frusen sparris eller andra grönsaker man har hemma som t.ex broccoli, blomkål, frusen grönsaksmix eller morötter. Fläskfilén kan bytas ut mot kyckling eller t.ex lövbiff.
Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Krämig pastamedsparris, spenat och räkor. Lägg upp pastan på tallrik, häll över såsen och avsluta med att riva parmesanost och strö på pinjenötter och basilika
Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Häll över såsen med kött och svamp. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Vispa ner creme fraiche och vänd ner parmesan ochpasta. Koka pastan. Kommer varva vanliga recept med lite lättare recept, till ochmed pointsuträknat vissa gånger
En enkel men smakrik pastarättmed champinjonkvartar och körsbärstomater. Jag tycker det är gott med rigatoni (stora pastarör) till kött eftersom det är mycket tuggmotstånd i den pastasorten
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.