Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisning.
Fräs vitlöken i Milda Culinesse i en kastrull. Tillsätt valnötter och chili och stek under omrörning i ca 3 min (spara några valnötter till garnityr).
Häll i Milda Mini Mat 7 % och Fond du Chef kycklingbuljong i och sjud till fonden smält. Tillsätt 2/3 av osten och låt den smälta på svag värme under omrörning.
Blanda den kokta pastan med såsen. Servera med hackade, rostade valnötter och bitar av resterande gorgonzola.
Koka pastan, häll av och servera den tillsammans med såsen och övriga tillbehör. Middagstipset denna fredag blir en fantastiskt lättlagad och lika fantastiskt god pastarätt som låg på våra tallrikar igårkväll
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola och parmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Avsluta med att toppa pastanmedvalnötteroch de smörstekta salviabladen. Tillsätt därefter pastan direkt ifrån det kokande vattnet ner i såsen och rör försiktigt om så att den blandas med såsen
Smula osten och blanda samman den med bacon, svampröra ochpasta. Häll det över pastan. Riv över lite parmesanost och garnera eventuellt med färsk timjan
Rigatonin kommer från Årstiderna, deras pastamed lite lagom fullkorn är superb. Den här pastan är en hyllning till Auro som odlar i min trädgård i projektet Co-Grow
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.