Pasta med gorgonzola och valnötter
Milda.se
Milda.se

Pasta med gorgonzola och valnötter

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g penne pasta
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 msk Milda Culinesse till stekning
  • 2 dl valnötter
  • 1 chili röd
  • hackad ( ta bort fröhus)
  • 2 1/2 dl Milda Mini 7% eller Milda Mat 15%
  • 1 Knorr Fond du Chef köttbuljongtärning
  • 100 g gorgonzola

Beskrivning

    Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisning.

    Fräs vitlöken i Milda Culinesse i en kastrull. Tillsätt valnötter och chili och stek under omrörning i ca 3 min (spara några valnötter till garnityr).

    Häll i Milda Mini Mat 7 % och Fond du Chef kycklingbuljong i och sjud till fonden smält. Tillsätt 2/3 av osten och låt den smälta på svag värme under omrörning.

    Blanda den kokta pastan med såsen. Servera med hackade, rostade valnötter och bitar av resterande gorgonzola.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.