Skiva champinjonerna och skär tomaterna i klyftor. Skär ut en trekant från brödets ena ände och flytta den till den andra änden som en stjärtfena för fisken
Blanda resten av Mini Mat, ingefära, senap och peppar. Häll över Mini Mat blandningen. Häll på vatten och 1½ dl Mini Mat, täck forme med folie. 2½ dl Milda Mini Mat 7 %
Värm smörgåsjärnet. Bred Crème Bonjour på båda brödskivorna. Lägg strimlad skinka och om man vill lite riven ost på ena brödskivan och lägg sedan ihop med den andra
1½ dl Milda Mat & Visp 26 %. Skala och kärna ur mango och papaya. Filéa blodapelsinen (skala blodapelsinen med kniven och skär ut kyftorna med hjälp av kniven)
Toppa locken med glasyren och ställ i kylen en stund för att stelna. Lägg båda lockdelarna på muffinsen och tryck försiktigt ner de med en knivspets så de hålls på plats