Milda.se
Smulpaj

Smulpaj

Säsongens bästa pajer med Milda!
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Tärna margarinet och lägg i en skål, tillsätt övriga ingredienser till smulpajen och fördela snabbt med fingrarna
Blåbärssmulpaj

Blåbärssmulpaj

Smulpaj. Sätt ugnen på 180 grader. Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg
Rabarberpaj

Rabarberpaj

Smulpaj. Smörj en form och skala och skiva rabarbern i ca 2 cm bitar. Fördela i formen och strö över sockret
Äppelpaj

Äppelpaj

Smörj pajformen och skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en rund form (ca 26 cm)
Blåbärspaj

Blåbärspaj

Blanda blåbären med socker och potatismjöl och häll i en smord form. Pajdeg. Blanda samman alla ingredienser till en smulig deg och fördela över fyllningen
Rabarber & hallonsmulpaj

Rabarber & hallonsmulpaj

Lägg i en ugnsform och toppa med smulpajdegen. Sätt ugnen på 180°. Lägg vetemjöl, socker och citronskal i en skål, tillsätt margarinet i tärningar och arbeta samman till en smulig deg
Smulpaj med äpple & blåbär

Smulpaj med äpple & blåbär

4 dl vetemjöl. 1 1/2 dl råsocker. 175 g Milda mat&bakmargarin. 3 äpplen. tärnade i lite större bitar. 100 g blåbär
Björnbärssmulpaj

Björnbärssmulpaj

Sätt ugnen på 180°. Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg
Frasig äppelpaj

Frasig äppelpaj

Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva äpplena och lägg dem i en smord ugnsfast form. Strö kanel och socker över
Snabb smulpaj med vaniljvisp

Snabb smulpaj med vaniljvisp

Sätt ugnen på 200-225° C. Skala och tärna äpple grovt, blanda ner övriga ingredienser och blanda väl (det kommer att släppa vätska)
Päronsmulpaj med toscatäcke

Päronsmulpaj med toscatäcke

Sätt på ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker pajform (18 cm i diameter) med margarin. Skala och tärna päronen grovt
Rabarbersmulpaj

Rabarbersmulpaj

Sätt ugnen på 180 grader. Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg
Blåbär- och äppelsmulpaj med honung

Blåbär- och äppelsmulpaj med honung

Fyllning. Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar. Blanda dem direkt i pajformen (26 cm) med blåbär och honung
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
Knäckig lingoncrumble

Knäckig lingoncrumble

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman mjöl, mandelmjöl, rörsocker och sirap till en deg. Tryck ut en del av degen i botten på en pajform