Dela varje paprika strax under skaftet, behåll toppen och skrapa ur kärnorna. Skär ut med en kniv, ögon, näsa och mun.
Bryn kyckling gyllenbrun i Milda flytande margarin, salta och peppra.
Blanda samman couscous, fetaost, sockerärtoroch morot i en bunke, tillsätt sedan den stekta kycklingen.
Fyll varje paprika till kanten och lägg tillbaka locket på glänt. Lägg över de fyllda paprikorna på en smörjd ugnsfast form och baka i ugnen i ca 15-20 minuter.
Ta ut och servera med en god sallad.
Tips. Ibland så måste man även skära lite i botten på varje paprika för att den skall kunna stå upp.
Lägg dem med skarven ner i en ugnsform. Lägg ut lårfiléerna på skärbräda och vik ut dem. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Kycklinglårfilé fylld med mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Servera den sötsura kycklingen tillsammans med ris och sallad. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 11 msk kycklingfond. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.