Fyllda paprikor med couscous och kyckling
Milda.se
Milda.se

Fyllda paprikor med couscous och kyckling

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 större paprikor (gärna olika färg)
  • 2 kycklingfilé
  • tärnad
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 3 dl couscous
  • kokt
  • 200 g fetaost
  • tärnad
  • 100 g sockerärtor
  • strimlade
  • 2 morötter
  • rivna
  • Salt och peppar efter smak
  • 2 msk Milda margarin till formen

Beskrivning

    Sätt på ugnen 200° C.

    Dela varje paprika strax under skaftet, behåll toppen och skrapa ur kärnorna. Skär ut med en kniv, ögon, näsa och mun.

    Bryn kyckling gyllenbrun i Milda flytande margarin, salta och peppra.

    Blanda samman couscous, fetaost, sockerärtoroch morot i en bunke, tillsätt sedan den stekta kycklingen.

    Fyll varje paprika till kanten och lägg tillbaka locket på glänt. Lägg över de fyllda paprikorna på en smörjd ugnsfast form och baka i ugnen i ca 15-20 minuter.

    Ta ut och servera med en god sallad.

    Tips. Ibland så måste man även skära lite i botten på varje paprika för att den skall kunna stå upp.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.