Jag har återigen testat att baka med butternutsquash (butternutpumpa), vilket är en kalorisnål ingrediens som passar utmärkt för att baka mjuka kakor (45 kcal per 100 gram)
Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
En paj som bär med sig många barndomsminnen. Denna gång har jag bakat den på finska blåbär. ) Min mamma vet hur mycket jag uppskattar vilda blåbär, att hon ställde sig i skogen för att plocka mig en liter blåbär, som sedan svärmor packade ner i kappsäcken när hon kom på besök till Amsterdam
Questbars (De enda barsen jag äter, förutom mina egna hemgjorda, som inte innehåller något annat än naturliga ingredienser och har bra näringsinnehåll)
Detta recept är ett av mina favorit-recept när det kommer till muffins och detta var nog ett av de första recepten jag gjorde när jag började baka med proteinpulver
Jag lägger ofta ut recept även där men många av er har nog tröttnat på alla mina pannkakor i alla dess former jag äter nästan varje morgon så jag lägger ut dem på Instagram istället
Middag idag. Nyttiga små köttfärspiroger. Brukar göra piroger med färdig pizzadeg från ICA. Men dessa, med hemmagjord deg, blir så mycket godare och nyttigare
Jag provade att göra egna äppelchips. De var goda men de blev lite mjuka. Nästa gång ska jag prova att göra dem naturella och de får vara inne en bra stund längre men på lite lägre temperatur