Hoppas ni alla haft en supergod och rolig jul so far, det har jag. ). Nu i afton har jag bakat morotskaka med philadelphiafrosting & snickerskladdkakan på bilden nedan
Ugn 175°. Lägg ett smörpapper i botten på en rund form (24 cm) med löstagbara kanter. Vispa ägg och socker poröst, till ett vit - gul fluffig konsistens
Nu är det väl hög tid att provbaka jordgubbstårtor. Jag föreslår att man gör mer fyllning och har ännu fler jordgubbar än i receptet, för när det kommer till tårtor gäller inte "less is more"
Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet. Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter
Den är faktiskt en av mina favorittårtor =). Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god