4 1 stor kyckling (ca 2 kg) 3 citroner 1 kruka timjan 2 tsk torkad rosmarin 3 palsternackor 3 stora fasta potatisar 3 päron 2 hela vitlökar 2 msk olivolja 2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Skala och finhacka löken och låt fräsa medkycklingen i någon minut. Jag hade världens sug efter dragonsås, så jag letade upp ett nummer av LagaLätt där jag fann en sådan sås medkyckling i
Klappa in kycklingenmed olja, salt och örter. Lägg kycklingen i en ugnsfast form. e minut med fettet. Lägg samtliga ingredienser till peston i en mixer och mixa till en grynig röra
svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela. Blanda kyckling. vårlöks kompott med tomat, lika bra om inte bättre med köttfärs och ris men jag
Gör likadant med all kyckling. Dela kycklingen till två tunna schnitzlar på längden. Krydda med lite flingsalt och servera med dipp, morötteroch citron
Och i stället för att runda av med grädde blev det en mjölk- och mjölredning som rörs i på slutet. Soppan såg trevligare ut på bild med fina hela bitar men smaken är ändå viktigast - så ner med mixern bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.