När indiska vindar sveper genom bistron
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Aubergine- och halloumigryta med smak av Indien, 4 pers 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • ½ tsk gurkmeja
  • 1 krm hing, kan uteslutas
  • 1 kanelstång ½ - 1 chili, finhackad
  • 1 grönsaksbuljongtärning 1 burk cocktailtomater (Mutti)
  • 1 ½-2 burkar med vatten
  • 4 potatisar, skalade och tärnade
  • 250 g halloumi, tärnad
  • 250 g fryst, tinad bladspenat
  • 1 aubergine, delad i mindre bitar
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.