Smält smör med olja i en panna, och när tempen gått upp, tillsätt vitlök plus tandoori masala. När det är finfördelat, tillsätt resten av tomaterna och mixa till en slät sås
Surfat runt och tittat på ett gäng recept och det indiska bidraget blev såhär. Visade sig att sambon inte var så förtjust i p-nackor men gillade ändå smaken på grytan
Efter att ha grubblat hur jag skulle göra med den här måltiden så slutade det med att jag serverade min indiskagryta på en bädd av naturell yoghurt och hembakat naanbröd
Palak paneer eller saag paneer som rätten också kallas är så himla god tycker både jag och maken. Hetta upp lite olja i en kastrull och lägg i senapsfrön
Ochmed smakrik menar jag smakrik, man känner verkligen smakerna från alla råvaror. Förbereder man paneer, tomatpuré, lökpuré, cashewpasta och ingefära/vitlökspasta i förväg går rätten dessutom väldigt snabbt att tillaga
Stek dina paneerkuber innan du använder dem i någon smarrig gryta. Det blir inte likadan smak (i ochmed att halloumin är mer salt i smaken) men duger ändå hyfsat som ett substitut
Skölj silduken och innehåll med kallt, rinnande vatten för att få bort citronsmaken. Det är nog mitt absoluta favoritkök, och då har jag inte glömt det italienska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.