Vispa äggvitorna hårt och tillsätt florsockret under fortsatt vispning. Vänd ner chokladen. Fördela massan i 10-12 små folieformar, fyll nästan ända upp
Ja, det var ju inte helt okladdigt att göra de här marängerna. De röda ränderna gjorde jag genom att försiktigt hälla lite karamellfärg längs med spritspåsen, tre stycken ränder sammanlagt, och sedan lika försiktigt skeda marängsmeten i påsen och spritsa
Jag googlade pepparkaksmaränger nu för att se om jag faktiskt kunde kalla mig originell som använde riktiga pepparkakssmulor i mina maränger, men jag hittade ett recept till vars källa var HärnösandsJournalen
Bakade lite maränger idag för att bli av med lite äggvitor, detta är en kallvispad smet och är busenkla att göra i köksmaskinen, smeten sköter ju sig själ
Ibland har man en hel drös med äggvitor över i kylen. Det går visserligen att frysa dem, men jag har redan ett gäng i frysen så då fick det bli lite sega maränger istället
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)