Klassiska skurna syltkakor helt enkelt toppade med lite florsockerglasyr. Denna gången använde jag blåbärsylt men den var lite väl lös för detta egentligen fast hallonsylt brukar bli bäst enligt min åsikt även om smaken på dessa var jättegod
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Jag vet inte om man ska kalla praliner nyttiga över huvud taget, men i jämförelse med de flesta andra är de här små lirarna närmast ofattbart hälsosamma
Ägglikörs pralinen i aladdin-asken tycker jag är den godaste pralinen i den chokladasken (tyvärr har dom tagit bort den nu) så när jag hittade detta receptet var jag så klart tvungen att testa att göra egna
Jag ställde in mina ett tag i kylen innan jag rulla dem i florsocker och de blev jättebra. Nästan hela härliga söndagen har passerat och jag har haft fullt upp hela dagen, snart är de Solsidan men innan det blir det en oxfilèpasta till middag